Find den rette seng til din krop

Sådan vælger du den rigtige seng

Når du skal vælge en ny seng til soveværelset, så er det vigtigt, at du gør dig de rigtige overvejelser. 

Ting tager tid Du skal både bedømme sengen før og efter dit køb. Det kan godt være, at du er blevet vejledt til den rette seng, der måske ikke føles perfekt fra dag et af. Din krop skal vænne sig til din nye seng, og derfor kan du ikke altid regne med førstehåndsindtrykket. Du kan prøve at give din nye seng et par ugers prøvetid. Hos nogle forhandlere er det muligt at returnere sengen, hvis den ikke gør noget godt for dig. Boksmadrasser og kontinentalsenge minder om hinanden. De vigtigste er, at du vælger en type, der passer til din krop.

Type madras Det er også meget vigtigt, hvilken type madras du vælger. Du ønsker ikke at sove på noget, der ikke er behageligt. Madrasser findes i forskellige typer, f.eks. hukommelsesskum eller fjedermadrasser. Du kan endda få en kombination af to typer, hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal vælge. Sørg for at afprøve madrasserne, så du kan regulere hvor hård eller blød, du ønsker din madras skal være. Folk har helt specifikke ønsker, når det kommer til hvor hård eller blød, de ønsker madrassen skal være. Det kommer typisk an på din ryg, og hvordan du sover allerbedst. Nogle kan slet ikke sove i bløde senge, mens andre foretrækker bløde senge fremfor en, der er meget hård. Så madrassen spiller en stor rolle, når du skal finde en ny seng.

Tilbehør til dit soveværelse Når du har fået valgt den perfekte seng til dit soveværelse, er det tid til at begynde at dekorere det med tilbehør. Du kan give rummet personlighed ved at tilføje ting som et tæppe, lamper, billeder og planter. Gå dog ikke for meget amok med tilbehøret – værelset må ikke føles for trangt eller for “over-dekoreret”. Der er en fin grænse mellem alt for meget og for lidt. Men du skal naturligvis vælge en stil at gå efter, der falder i din smag og afspejler din personlighed. Du kan også vælge nogle planter til soveværelset, da det giver et godt indeklima. Det kan nemlig fjerne lugtegener, og så ser det også være pænt ud i et soveværelse.

Sengeramme Hvis du allerede har købt de madrasser du skal bruge, så kan du nøjes med at købe en sengeramme dertil. Denne type seng er også god, hvis du ikke har de store ønsker til din seng. Du kan helt selv vælge, hvordan din sengeramme skal se ud, og det er derfor også en god måde at sætte dit eget præg på din seng. Derudover vil det heller ikke være lige så dyrt, som at købe en helt ny seng. Dog går man lidt på kompromis med komforten.

Brug en topmadras Hvis du gerne vil beskytte din madras, men samtidig også have mere komfort, så kan du skaffe dig en topmadras. En topmadras beskytter din madras samtidig med, at du kommer til at ligge endnu bedre i sengen. Du skal også huske at skifte din topmadras ud oftere end dine normale madras alt efter, hvor meget belastning den udsættes for til dagligt.

Vælg den rigtige størrelse Det er ikke sjovt at sove i en seng, der er alt for lille. Det er derfor en god ide at vælge en seng, hvor du har god plads til at sove. Hvis du vil dele din seng med kæresten, så er en dobbeltseng en god løsning. Du skal både have god plads i længden, men også i bredden. Du undgår dermed at falde ud af sengen, og så generer du heller ikke din partner, når der er god plads i sengen.

Online webshops Vidste du godt, at man kan købe senge online? Det er lidt af en risiko at tage, men det kan også hjælpe dig gevaldigt. Ikke nok med, at det sparer dig tid, så kan du også være heldig at finde senge på tilbud eller med ekstreme gode rabatter. Der er mange hjemmesider, der sælger flotte og lækre senge. Hvis du har kigget på en seng eller to, så kan du med fordel undersøge, om de har en fysisk butik. Så kan du prøve sengen af i fysisk form, og herefter bestille den online. Det er en god måde at købe senge på, da du kan få en god fornemmelse af sengenes kvalitet og komfort, inden du køber den.

Se alle vores senge hos drømmesengen.dk

 

 

Related Articles

Energioptimering af bolig

Leder du efter måder at spare på din energiregning på? Leder du efter måder at gøre dit hjem mere energieffektivt på? Hvis ja, er du kommet til det rette sted. I dette blogindlæg vil vi diskutere alt, hvad du har brug for at vide om energioptimering af dit hjem. Vi vil tale om, hvorfor det […]
Read more

Find et kæmpe udvalg af cykler online

Sådan finder du den perfekte damecykel Er du på udkig efter en ny damecykel, så kan markedet godt føles lidt som en jungle at skulle finde rundt i. Der findes utroligt mange brands og modeller på markedet, og det kan derfor være rigtigt svært at vide hvad man skal gå efter og i sidste ende […]
Read more

Skal du have ny havebænk til sommer?

Har du hus og have? Så har du måske overvejet, om du skal have en ny havebænk til sommer. Havebænke kan være med til at gøre en have endnu hyggeligere end den allerede er i forvejen. De kan placeres både på terrasser, foran huset eller andre steder rundt om i haven. Når du går en […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: