Drikkedunk med sugerør er et hit hos børnene

Vi ved alle sammen hvor stor en udfordring det kan være at få vores børn til at drikke alt det vand de skal i løbet af en dag – specielt på de varme sommerdage! Men med en fin og praktisk drikkedunk kan du måske gøre udfordringen lidt lettere for dig. Ved at finde dit barns personlige favorit drikkedunk kan det nemlig være lidt mere lokkende at få dit barn til at drikke en masse vand!

Med en fin drikkedunk der falder lige i dit barns smag vil din guldklump helt sikkert gerne vise sin nye drikkedunk frem i børnehave og skole og på den måde vil dit barn også helt uden at tænke over det drikke mere vand. Der er en masse fordele ved at vælge en drikkedunk med sugerør, blandt andet gør sugerørene det super nemt for selv din helt lille guldklump, at drikke af drikkedunken. For de lidt større børn er det sjovt fordi det minder om at drikke af sugerør fra glas.

Sådan finder du den helt rigtige drikkedunke

Der findes et utal af forskellige slags drikkedunke og du kan finde lige netop den drikkedunk der passer til dine og dit barns ønsker og behov. Find drikkedunke i alle mulige farver og størrelser. Eksempelvis er en drikkedunk med sugerør virkelig god, praktisk og sjov for børn i alle aldre. Læs her om ting der er værd at have i tankerne når man skal vælge drikkedunk til sit barn

  • Nem rengøring – Det er klart at en drikkedunk man vedligeholder og rengører holder længere! Drikkedunke samler på bakterier og derfor er det super vigtigt, at du rengører dem ret ofte – og som minimum skylles igennem hver dag. Rengøring kan være virkelig vigtigt at have in mente når man vælger drikkedunk, for jo færre kroge og jo mere åben den er jo nemmere er den at gøre ren. Derudover kan man med fordel vælge en drikkedunk der er godkendt til at komme i opvaskemaskinen.
  • Fordele ved sugerør – Der kan være rigtig mange fordele ved at vælge en drikkedunk med sugerør-funktion. Først og fremmest er det nemt for selv de helt små at drikke af drikkedunken selv. Det gør det også meget nemmere når man er ude at køre en tur! Derudover vil det helt sikkert være et kæmpe hit hos dit barn – specielt hvis du også finder drikkedunken i den helt rigtige farve! Der er uendelige valgmuligheder, men en drikkedunk med sugerør er helt sikkert et virkelig godt valg.
  • Kemi i drikkedunken – Det er enormt vigtigt at man sikrer sig at vælge en drikkedunk der er BPA-fri og fri for andre skadelige stoffer! På den måde sikrer du, at det produkt du giver dit barn og som dit barn har omkring munden og drikker fra ikke indeholder stoffer og andet kemi der kan påvirke og skade dit barn. Langt de fleste drikkedunke er fri for skadeligt kemi, men sørg for at tjekke op på det og sikre dig hvilke materialer drikkedunken er lavet af.

Sugerør gør det sjovt at drikke vand

For mange kan det være en kamp at få sine børn til at drikke den liter til halvanden de skal have. Men en drikkedunk med sugerør vil være et sikkert hit hos dit barn og gør at dit barn med stor sandsynlighed helt selv vil tage initiativ til at drikke en masse vand. Sugerøret i en drikkedunk gør det bare det mere spændende for dit barn at drikke af drikkedunken og du vil ikke skulle bekymre dig lige så meget om hvorvidt dit barn får den mængde vand der er nødvendig – specielt på varme sommerdage!

Related Articles

Krypto Tilkår, du skal kende

Her er 15 udtryk, du skal kende Bitcoin: den første og mest populære kryptovaluta, der blev oprettet i 2009. Blockchain: den teknologi, der driver Bitcoin og andre kryptovalutaer, og som består af en distribueret database over transaktioner. Kryptovaluta: en digital eller virtuel valuta, der bruger kryptografi til at sikre sine transaktioner og til at kontrollere […]
Read more

Lad en revisor tage over på regnskaberne

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der sukker både længe og højlydt, når de skal have styr på virksomhedens regnskaber. Det er nemlig noget, der tager tid fra andre arbejdsopgaver, og så er det også noget, der kan være fyldt med fejl, idet der måske ikke hviler de rette kompetencer til varetagelse […]
Read more

Fordele ved andelsboliglån

Billige Andelsboliglån: En Dybdegående Forklaring af Muligheder og Fordele. Et andelsboliglån er en type finansiering, der gør det muligt for låntageren at købe en andelsbolig. Lånet bruges som oftest til at finansiere købet af andelsboligen, og kan forhandles med en række forskellige långivere, herunder banker, sparekasser og andelsselskaber. Hvad er en andelsbolig? En andelsbolig er […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: