Giv dine vinduer nyt liv med et lag maling

Der er mange gode grunde til at sætte tid af til at male sine vinduer. Ikke blot af æstetiske grunde som at forbedre vinduernes udseende ved at give dem et frisk og flot lag maling, men også af praktiske grunde, da den rette maling af høj kvalitet med de helt rigtige egenskaber kan beskytte vinduerne mod fugt, skarpt lys og vind.

Når man selv giver sig i kast med at male sine vinduer, kan man selv være herre over farven og dermed helt erstatte vinduernes tidligere farve, som måske ikke har været den pæneste farve ifølge din smag. Hvis man aldrig har prøvet at male før, er vinduesmaling en god start, da man kan forhindre fejl med malingstape.

Forbedr udseendet

Noget af det første man bemærker når man ser et hus er hvor lidt eller hvor meget medtaget det ser ud. Vinduer med afskallet maling – især lys maling – er til at spotte på lang afstand og derfra kan man konkludere at ejeren af huset ikke har holdt hverken huset eller dets vinduer ved lige. Men det kræver blot en bøtte god maling og malertape og så kan man gå i gang med at male sine vinduer. Blot et lag friskt og skinnende maling kan få dine vinduer til at se ud som de næsten lige er blevet sat i – det er i sandhed en handling, der ikke kræver den helt store indsats, men hvor de imponerende flotte resultater er til at se og føle på. Læs mere på https://www.maler-maling.dk/maling-udendoers/vinduesmaling.

Vær selv herre over farven

Måske har du gået forbi dine vinduer og ærgret dig over farven, som måske snarere ligner noget der ville have været populær i 1970’erne i stedet for nutiden. Og hvis farvevalget er så gammelt, er der sikkert også stor sandsynlighed for at vinduerne både ser medtagede ud og at vinden suser lige fluks igennem. Når du selv skal male dine vinduer, er du selv herre over hvilken farve vinduerne skal have. Derudover kan du også vælge hvorvidt du vil male vinduerne indendørs og udendørs den samme farve eller måske to forskellige farver for at give en spændende kontrast, der ikke var der før. Denne simple handling vil gøre en stor forskel for husets overordnede udseende.

Beskytter vinduerne

Der er nok ikke mange der tænker over det, men den rette maling kan også virke beskyttende mod fugt, vind og skarpt lys for selv de gamle vinduesrammer, du ikke havde troet stadig kunne bruges til noget. Dette gælder for maling af indendørsvinduer, men især for udendørsvinduer, der hele tiden bliver udsat for vejrmæssige forhold. Vinduer har brug for at have noget at stå imod disse vejrforhold og maling med rette beskyttende ingredienser og egenskaber kan hjælpe med dette. Visse vinduesmalinger kan også beskytte mod svamp og råd, der plager mange vinduer og kan være svært at skille sig af med, når de først har spredt sig. Dermed kan man beskytte sine vinduer allerede ved første lag af maling og spare penge på ikke at anskaffe sig nye vinduer.

Læs mere omkring vinduesmaling på www.maler-maling.dk

Related Articles

Gør noget godt for miljøet

Vil du gerne gøre noget ekstra for at tilgodese det miljø, der efterhånden er så hårdt trængt, at det kan bukke under? Så er du ikke alene. Efterhånden er der nemlig kommet et større fokus på netop miljøet og den måde, som vi alt for egoistisk har behandlet det på alt for længe, hvorfor vi […]
Read more

En vild men ordnet have

Der er mange måder at gå til sit havearbejde på, til hele måden man indretter sin have. En af de populære strømninger er, at have en udpræget vild have, hvor ukrudt, insekter og planter får lov at klare sig selv i områder af haven, men dog ikke over det hele. Det smarte ved den vilde […]
Read more

Sådan værner du om dine ansattes helbred

Har din virksomhed behov for et øget fokus på de ansattes helbred? I de seneste år har de ergonomiske vilkår i de danske virksomheder fået mere opmærksomhed. Det er gået op for mange, at man kan kultivere en god arbejdskultur i sin virksomhed og på kontoret, hvis medarbejderne føler sig taget af. Her får du […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: