Print selv dine julegaver

Print selv dine julegaver uden problemer med HP lasertoner

November lakker mod enden og lige om hjørnet venter december med alle sine mange hyggelige traditioner. God mad, hygge og naturligvis gaver i lange baner sætter dagsordenen for årets sidste måned. Mange synes, at det kan være hyggeligt at gå på indkøb og finde gaver, mens andre mener, at det er et værre ræs. Er du en af dem, der virkelig kan nikke genkendende til, at der på gaden er både trængsel og alarm, som det synges i den kendte julesang, så kunne det være en idé med hjemmeprintede gaver.

Din printer giver dig muligheder

Med en lillesmule kreativitet er der rigtig mange ting, man selv kan kreere på sin computer. Børnene laver hjemmelavede gaver i børnehaven og med lidt teknisk snilde, kan du gøre dem kunsten efter, hvis du sætter dig til tasterne med et åbent sind. Du kan skabe flotte gavekort, billeder og plakater. Og så længe du har en god printer med HP lasertoner, så bliver resultatet fint og professionelt, når det kommer ud på papir.

Et personligt gavekort

En af de mest nærliggende idéer, når det kommer til at printe sine egne julegaver, er af lave smukke hjemmelavede gavekort. Det kan både være på et pengebeløb til en butik, på en bestemt vare eller på en oplevelse. Sidstnævnte er en særlig personlig måde at glæde dine venner og bekendte. Vælg billeder der betyder noget for dig og dine modtagere, skriv en personlig tekst og vælg at give en oplevelse, som du ved, at I vil nyde sammen. En sådan gave bringer garanti for store smil hos den modtagende part. 

Print billeder

Med HP lasertoner i din printer og en lille smule omtanke på dit valg af papir har du helt optimale muligheder for at printe billeder i rigtig god kvalitet. Køb rammer og fyld dem ud med flotte fotografier eller hjemmelavede kunstværker. Vælg at printe på papir med en skinnende overflade eller direkte på rigtigt fotopapir for at opnå det bedste resultat. Hvis du har mod på det, kan du også skabe dine egne plakater ud fra billeder eller illustrationer. Det kræver dog måske lidt professionel hjælp, hvis du vil printe i et meget stort format.

HP Lasertoner i printeren

Noget af det vigtigste du kan gøre for din printer, er at fylde den med lasertoner i en god kvalitet. Er du lidt i tvivl om, hvad toner er for noget, så er det i alt sin enkelthed det, som man i gamle dage kaldte farve- eller blækpatroner. De fleste printere opererer med farveskalaen CMYK, som består af de fire farver cyan, magenta, gul og sort. De to sidstnævnte står for Y’et og K’et i forkortelsen CMYK. Y’et kommer af det engelske ord ’Yellow’, der betyder gul. Og K’et står for ’Key Colour’ eller på dansk ’hovedfarven’ og dækker altså over den sorte tone. Med HP Lasertoner i din printer er du sikker på, at du giver dig selv de mest optimale muligheder for at printe billeder og dokumenter i god kvalitet.

Læs mere på tonerland.dk

Related Articles

Strømper med logo der vil skabe god energi

Står I og mangler en god måde at komme ud med jeres logo på. Det skal være en måde som man ikke ser ofte. Det er nemlig rigtig mange forskellige artikler som kan pyntes med jeres logo. TopSupplies har et stort udvalg af forskellige sokker med tryk. Det kan give jeres virksomhed en helt ny […]
Read more

Snus – et godt alternativ til cigaretter

Rygning er en skadelig vane, som kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Men at stoppe med at ryge kan være en stor udfordring, især hvis man har været afhængig i årevis. Heldigvis er der alternative produkter som kan hjælpe på rygestoppet. En af disse er snus. I denne blog vil vi udforske hvordan snus kan hjælpe […]
Read more

Giv dine vinduer nyt liv med et lag maling

Der er mange gode grunde til at sætte tid af til at male sine vinduer. Ikke blot af æstetiske grunde som at forbedre vinduernes udseende ved at give dem et frisk og flot lag maling, men også af praktiske grunde, da den rette maling af høj kvalitet med de helt rigtige egenskaber kan beskytte vinduerne […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: