Tre råd: Sådan giver du de bedste firmajulegaver

Firmajulegaver kan være meget svære at finde ud af, fordi det går på den hårfine grænse mellem noget familiært i julegaven, og så på den anden side firmaet og professionalismen. Hvis du har nogle gode kollegaer, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er utroligt dejligt at modtage en gave, der er personligt rettet mod dig. Det er til gengæld lige så dejligt, hvis ikke bedre, at give gaver væk, og se den samme følelse sprede sig i julemåneden blandt dine kollegaer. Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave til dit firma, men frygt ej; her er tre gode råd til, hvordan du giver de bedste firmajulegaver.

Tænk kreativt

Du skal huske at tænke kreativt og ude af boksen, når det kommer til julegaver. De julegaver, vi forventer allermest, plejer også at være dem, vi kan have en tendens til at tage for givet. På den anden side kan en veltænkt og kreativ julegave være noget af det varmeste, der findes i julemåneden. Hvis du har en kollega, der altid mangler en kuglepind eller noget andet praktisk, kan du med fordel forære vedkommende noget fra redoffice scan office, og du vil med garanti have en rigtig god oplevelse, når de pakker gaven op, og du kan se smilet brede sig på deres læber. Husk derfor, at den bedste gave er den mest personlige gave, og den er måske ikke den, der er mest åbenlys, eller den, som vedkommende ønsker sig.

Husk stadig at være professionel

Du kan ikke give hvad som helst i julegave til dine kollegaer. Der kan nok opstå nogle akavede situationer, hvis du for eksempel forærer højere stillede kollegaer eller arbejdsgivere gaver af høj kapital værdi. Sigt i højere grad efter noget, der kan gøre dem glade, og som har en større affektionsværdi for vedkommende. Det behøver ikke at være afstumpet eller kedeligt. Mange bliver for eksempel glad for et par gode vanter eller en god kogebog, men overvej en ekstra gang, om du virkelig har lyst til at forære din leder eller overstående smykker eller rejser.

Vær personlig

Hvis du gør dig umage, kan du være personlig med alle dine gaver. Tænk blot på, hvad du ville blive glad for at modtage, hvis du var den heldige kollega, som du tænker på at købe en gave til. Det kan være en fin idé at ryste firmaet sammen, og det kan man nemt gøre ved at give gode, personlige gaver.

En dåse med hjemmelavede småkager er der sjældent nogen, der ikke kan lide, medmindre vedkommende selvfølgelig er allergisk over for dem.

Hvis du ikke kender den kollega, som du vil forære noget til så godt, kan du også altid give en god og sikker gave, som ikke er så personlig. I tillæg til det kan du så skrive et sødt og velmenende julekort til personen i stedet, så du kan være sikker på at give noget af værdi.

Related Articles

Sommer og haven – hvorfor du skal bruge fliserens

Den danske sommer er rullet ind over landet, og den er varm og god. Derfor render mange danskere ud i haven og opdager til deres rædsel, at den også har lidt last i vintermånederne. Ukrudt, en overvokset hæk og beskidte fliser kan sende din familie lige tilbage i huset. Men det kan jo ikke være […]
Read more

Energioptimering af bolig

Leder du efter måder at spare på din energiregning på? Leder du efter måder at gøre dit hjem mere energieffektivt på? Hvis ja, er du kommet til det rette sted. I dette blogindlæg vil vi diskutere alt, hvad du har brug for at vide om energioptimering af dit hjem. Vi vil tale om, hvorfor det […]
Read more

Det er (næsten) aldrig for sent at gå i parterapi

Det er (næsten) aldrig for sent at gå i parterapi i København Oplever du tit, at jeres samspil ender i mundhuggeri, konflikt og forsvar? Føler du tit at du skal forsvare dig selv, og at du bliver misforstået, taget til indtægt for noget, der ikke er rigtigt eller at din partner hele tiden motivforsker dig på […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Search for: