Tre råd: Sådan giver du de bedste firmajulegaver

Firmajulegaver kan være meget svære at finde ud af, fordi det går på den hårfine grænse mellem noget familiært i julegaven, og så på den anden side firmaet og professionalismen. Hvis du har nogle gode kollegaer, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er utroligt dejligt at modtage en gave, der er personligt rettet mod dig. Det er til gengæld lige så dejligt, hvis ikke bedre, at give gaver væk, og se den samme følelse sprede sig i julemåneden blandt dine kollegaer. Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave til dit firma, men frygt ej; her er tre gode råd til, hvordan du giver de bedste firmajulegaver.

Tænk kreativt

Du skal huske at tænke kreativt og ude af boksen, når det kommer til julegaver. De julegaver, vi forventer allermest, plejer også at være dem, vi kan have en tendens til at tage for givet. På den anden side kan en veltænkt og kreativ julegave være noget af det varmeste, der findes i julemåneden. Hvis du har en kollega, der altid mangler en kuglepind eller noget andet praktisk, kan du med fordel forære vedkommende noget fra redoffice scan office, og du vil med garanti have en rigtig god oplevelse, når de pakker gaven op, og du kan se smilet brede sig på deres læber. Husk derfor, at den bedste gave er den mest personlige gave, og den er måske ikke den, der er mest åbenlys, eller den, som vedkommende ønsker sig.

Husk stadig at være professionel

Du kan ikke give hvad som helst i julegave til dine kollegaer. Der kan nok opstå nogle akavede situationer, hvis du for eksempel forærer højere stillede kollegaer eller arbejdsgivere gaver af høj kapital værdi. Sigt i højere grad efter noget, der kan gøre dem glade, og som har en større affektionsværdi for vedkommende. Det behøver ikke at være afstumpet eller kedeligt. Mange bliver for eksempel glad for et par gode vanter eller en god kogebog, men overvej en ekstra gang, om du virkelig har lyst til at forære din leder eller overstående smykker eller rejser.

Vær personlig

Hvis du gør dig umage, kan du være personlig med alle dine gaver. Tænk blot på, hvad du ville blive glad for at modtage, hvis du var den heldige kollega, som du tænker på at købe en gave til. Det kan være en fin idé at ryste firmaet sammen, og det kan man nemt gøre ved at give gode, personlige gaver.

En dåse med hjemmelavede småkager er der sjældent nogen, der ikke kan lide, medmindre vedkommende selvfølgelig er allergisk over for dem.

Hvis du ikke kender den kollega, som du vil forære noget til så godt, kan du også altid give en god og sikker gave, som ikke er så personlig. I tillæg til det kan du så skrive et sødt og velmenende julekort til personen i stedet, så du kan være sikker på at give noget af værdi.

Related Articles

Print selv dine julegaver

Print selv dine julegaver uden problemer med HP lasertoner November lakker mod enden og lige om hjørnet venter december med alle sine mange hyggelige traditioner. God mad, hygge og naturligvis gaver i lange baner sætter dagsordenen for årets sidste måned. Mange synes, at det kan være hyggeligt at gå på indkøb og finde gaver, mens […]
Read more

Erhvervskonto priser i 2022

Det kan koste en del penge at få en erhvervskonto, og her snakker vi både om det månedlige gebyr eller abonnement samt gebyret for oprettelsen af selve erhvervskontoen. Hvis du har en virksomhed i Danmark, så ønsker du nok at finde en billig erhvervskonto. Klik her for at se en sammenligning af priserne på erhvervskonti […]
Read more

Hvad skal du spise inden træning?

Hvad skal du spise inden træning? Hvis du vil have mest muligt ud af din træning, så er det vigtigt at huske at spise inden træning. Hvad du spiser, er heller ikke ligegyldigt. Din krop har brug for brændstof, så du kan yde dit maksimale under træningen og dermed få endnu mere ud af den. […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: