Tre råd: Sådan giver du de bedste firmajulegaver

Firmajulegaver kan være meget svære at finde ud af, fordi det går på den hårfine grænse mellem noget familiært i julegaven, og så på den anden side firmaet og professionalismen. Hvis du har nogle gode kollegaer, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er utroligt dejligt at modtage en gave, der er personligt rettet mod dig. Det er til gengæld lige så dejligt, hvis ikke bedre, at give gaver væk, og se den samme følelse sprede sig i julemåneden blandt dine kollegaer. Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave til dit firma, men frygt ej; her er tre gode råd til, hvordan du giver de bedste firmajulegaver.

Tænk kreativt

Du skal huske at tænke kreativt og ude af boksen, når det kommer til julegaver. De julegaver, vi forventer allermest, plejer også at være dem, vi kan have en tendens til at tage for givet. På den anden side kan en veltænkt og kreativ julegave være noget af det varmeste, der findes i julemåneden. Hvis du har en kollega, der altid mangler en kuglepind eller noget andet praktisk, kan du med fordel forære vedkommende noget fra redoffice scan office, og du vil med garanti have en rigtig god oplevelse, når de pakker gaven op, og du kan se smilet brede sig på deres læber. Husk derfor, at den bedste gave er den mest personlige gave, og den er måske ikke den, der er mest åbenlys, eller den, som vedkommende ønsker sig.

Husk stadig at være professionel

Du kan ikke give hvad som helst i julegave til dine kollegaer. Der kan nok opstå nogle akavede situationer, hvis du for eksempel forærer højere stillede kollegaer eller arbejdsgivere gaver af høj kapital værdi. Sigt i højere grad efter noget, der kan gøre dem glade, og som har en større affektionsværdi for vedkommende. Det behøver ikke at være afstumpet eller kedeligt. Mange bliver for eksempel glad for et par gode vanter eller en god kogebog, men overvej en ekstra gang, om du virkelig har lyst til at forære din leder eller overstående smykker eller rejser.

Vær personlig

Hvis du gør dig umage, kan du være personlig med alle dine gaver. Tænk blot på, hvad du ville blive glad for at modtage, hvis du var den heldige kollega, som du tænker på at købe en gave til. Det kan være en fin idé at ryste firmaet sammen, og det kan man nemt gøre ved at give gode, personlige gaver.

En dåse med hjemmelavede småkager er der sjældent nogen, der ikke kan lide, medmindre vedkommende selvfølgelig er allergisk over for dem.

Hvis du ikke kender den kollega, som du vil forære noget til så godt, kan du også altid give en god og sikker gave, som ikke er så personlig. I tillæg til det kan du så skrive et sødt og velmenende julekort til personen i stedet, så du kan være sikker på at give noget af værdi.

Related Articles

Skal du have ny havebænk til sommer?

Har du hus og have? Så har du måske overvejet, om du skal have en ny havebænk til sommer. Havebænke kan være med til at gøre en have endnu hyggeligere end den allerede er i forvejen. De kan placeres både på terrasser, foran huset eller andre steder rundt om i haven. Når du går en […]
Read more

Den ikoniske hvide t-shirt

Den ikoniske hvid T shirt blev oprettet for mange år siden. Traditionelt henviser T-shirts til tøj med korte ærmer, runde halse, ingen kraver, lommer eller knapper. Naturligvis kommer navnet fra dets form, der minder om bogstavet “T”. I 1864 opfandt den britiske opfinder William Cotton (William Cotton) den kommercielle strikkemaskine og introducerede T-shirts til masserne. […]
Read more

Skjern og omegn: Sparetips

Det er snart ved at være december, og det kan hurtigt blive en dyr måned for mange. Det er ikke kun på grund af julegaverne, men også på grund af andre ting. Hvis du ikke allerede kan gætte det, så mener vi selvfølgelig, at strømpriserne er meget høje. Man kan derfor se frem til en […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: