Tre råd: Sådan giver du de bedste firmajulegaver

Firmajulegaver kan være meget svære at finde ud af, fordi det går på den hårfine grænse mellem noget familiært i julegaven, og så på den anden side firmaet og professionalismen. Hvis du har nogle gode kollegaer, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er utroligt dejligt at modtage en gave, der er personligt rettet mod dig. Det er til gengæld lige så dejligt, hvis ikke bedre, at give gaver væk, og se den samme følelse sprede sig i julemåneden blandt dine kollegaer. Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave til dit firma, men frygt ej; her er tre gode råd til, hvordan du giver de bedste firmajulegaver.

Tænk kreativt

Du skal huske at tænke kreativt og ude af boksen, når det kommer til julegaver. De julegaver, vi forventer allermest, plejer også at være dem, vi kan have en tendens til at tage for givet. På den anden side kan en veltænkt og kreativ julegave være noget af det varmeste, der findes i julemåneden. Hvis du har en kollega, der altid mangler en kuglepind eller noget andet praktisk, kan du med fordel forære vedkommende noget fra redoffice scan office, og du vil med garanti have en rigtig god oplevelse, når de pakker gaven op, og du kan se smilet brede sig på deres læber. Husk derfor, at den bedste gave er den mest personlige gave, og den er måske ikke den, der er mest åbenlys, eller den, som vedkommende ønsker sig.

Husk stadig at være professionel

Du kan ikke give hvad som helst i julegave til dine kollegaer. Der kan nok opstå nogle akavede situationer, hvis du for eksempel forærer højere stillede kollegaer eller arbejdsgivere gaver af høj kapital værdi. Sigt i højere grad efter noget, der kan gøre dem glade, og som har en større affektionsværdi for vedkommende. Det behøver ikke at være afstumpet eller kedeligt. Mange bliver for eksempel glad for et par gode vanter eller en god kogebog, men overvej en ekstra gang, om du virkelig har lyst til at forære din leder eller overstående smykker eller rejser.

Vær personlig

Hvis du gør dig umage, kan du være personlig med alle dine gaver. Tænk blot på, hvad du ville blive glad for at modtage, hvis du var den heldige kollega, som du tænker på at købe en gave til. Det kan være en fin idé at ryste firmaet sammen, og det kan man nemt gøre ved at give gode, personlige gaver.

En dåse med hjemmelavede småkager er der sjældent nogen, der ikke kan lide, medmindre vedkommende selvfølgelig er allergisk over for dem.

Hvis du ikke kender den kollega, som du vil forære noget til så godt, kan du også altid give en god og sikker gave, som ikke er så personlig. I tillæg til det kan du så skrive et sødt og velmenende julekort til personen i stedet, så du kan være sikker på at give noget af værdi.

Related Articles

Skjern og omegn: Sparetips

Det er snart ved at være december, og det kan hurtigt blive en dyr måned for mange. Det er ikke kun på grund af julegaverne, men også på grund af andre ting. Hvis du ikke allerede kan gætte det, så mener vi selvfølgelig, at strømpriserne er meget høje. Man kan derfor se frem til en […]
Read more

Hvad skal du spise inden træning?

Hvad skal du spise inden træning? Hvis du vil have mest muligt ud af din træning, så er det vigtigt at huske at spise inden træning. Hvad du spiser, er heller ikke ligegyldigt. Din krop har brug for brændstof, så du kan yde dit maksimale under træningen og dermed få endnu mere ud af den. […]
Read more

Dét skal du tage hensyn til når du skal planlægge en begravelse

En begravelse er en ceremoni, der holdes til ære for en afdød person. Det er en måde for elskede og venner at komme sammen for at vise deres respekt, dele minder og tilbyde hinanden støtte i denne svære tid. Derfor kan det godt være svært at finde overskud til at planlægge den helt rigtige begravelse, […]
Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Search for: